Videoconferencing

Unlock your digital potential

Videoconferencing oplossingen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor videobellen op kantoor of met collega’s op afstand? Wordt communicatie via videobellen steeds belangrijker voor uw bedrijfsvoering? Ontdek dan de innovatieve videoconferencing oplossingen van TSR AV op basis van het “bring your own device” (BYOD) principe. Hiermee kunt u eenvoudig een videoconferentie starten vanaf elke laptop of computer.

Van een enkel apparaat tot het ontwerpen en installeren van volledige videoconferencing ruimtes, wij leveren graag de oplossing die bij u past.

Waarom TSR AV videoconferencing oplossingen?

  • Naadloze integratie: gebruiksvriendelijke oplossingen afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.
  • BYOD flexibiliteit: start eenvoudig een videoconferentie vanaf uw eigen apparaat.
  • Deskundig advies: onze experts bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij efficiënter digitaal samenwerken.

Videoconferencing apparatuur voor elk bedrijf

Videoconferencing is onmisbaar geworden in de huidige samenleving. Met de juiste apparatuur zorgt u voor vlekkeloze communicatie en snellere informatie-uitwisseling. Digitaal samenwerken wordt zo efficiënter en effectiever. Bij TSR AV weten we precies wat u nodig heeft om videoconferencing succesvol te maken.

Voordelen van onze videoconferencing apparatuur

  • Eenvoudig in gebruik: start snel vergaderingen zonder technische kennis.
  • Flexibiliteit: gebruik uw favoriete platform, zoals Zoom, Microsoft Teams, of Google Meet.
  • Volledig uitgerust: wij leveren en installeren alle benodigde apparatuur voor een complete oplossing.

Gespecialiseerde videoconferencing ruimtes

Wij richten videoconferencing ruimtes volledig in volgens uw wensen en bedrijfsbehoeften. We houden rekening met duurzaamheid, hergebruik en de ROI van uw investering. Dankzij onze op maat gemaakte BYOD-ruimtes bent u altijd voorbereid op productieve, locatie-onafhankelijke vergaderingen.

Essentiële componenten voor uw videoconferencing ruimte

  • Beeldscherm of projectieopstelling afgestemd op de grootte van de ruimte.
  • Hoogwaardige camera-opstelling voor optimale zichtbaarheid.
  • Gebruiksvriendelijk touchscreen bedieningspaneel, geen technische kennis vereist.

TSR AV neemt u alle zorgen uit handen. Wij leveren en installeren de complete oplossing, zodat u direct aan de slag kunt.

Veelgestelde vragen over videoconferencing

Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is een vorm van interactieve communicatie waarbij deelnemers elkaar via videobeeld kunnen zien en spreken. Dit maakt het mogelijk om op afstand samen te werken zonder dat fysieke bijeenkomsten nodig zijn, wat tijd en reiskosten bespaart.

Wat zijn de voordelen van een gepersonaliseerde videoconferencing ruimte?

Een BYOD-vergaderruimte biedt flexibiliteit en gebruiksgemak. Met oplossingen zoals Crestron Mercury maakt u van elke ruimte een samenwerkingsruimte. Dit systeem ondersteunt meerdere videoconferentieplatforms, zoals Zoom, Microsoft Teams en Cisco WebEx, zodat uw bedrijf niet gebonden is aan één specifiek systeem.

Hoe organiseer ik mijn eigen videovergadering?

Met het Crestron Mercury systeem sluit elke deelnemer eenvoudig zijn laptop aan via een USB + HDMI kabel. Hiermee start u moeiteloos een vergadering op uw favoriete platform, zoals Zoom of Microsoft Teams. Het systeem schakelt automatisch over naar de kameropstelling en bijbehorende apparatuur.

Kan ik uitbreiden met een tweede scherm?

Ja, een tweede scherm biedt extra gemak tijdens vergaderingen, vooral bij het delen van presentaties. Met een dual-screen opstelling kunt u gedeelde content op het ene scherm tonen, terwijl het andere scherm wordt gebruikt voor communicatie met deelnemers op afstand. Dit verbetert de algehele interactie en efficiëntie.

Interesse in onze videoconferencing oplossingen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een gratis demo. Onze experts bespreken graag uw wensen en adviseren u over de beste oplossing.

Samenwerken

Waarom TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business.

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Onze cases

Je bent in goed gezelschap

Vele mooie organisaties vertrouwen op TSR AV.

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.