Van der Valk

Locatie: Almere
Jaar: 2024

Voor Hotel Van der Valk Almere hebben we een uitgebreide upgrade uitgevoerd van de audiovisuele voorzieningen in de vergaderruimtes, het restaurant en de lobby. Het doel was om een moderne, gebruiksvriendelijke oplossing te bieden die zowel functionaliteit als esthetiek verbetert.

Onze werkzaamheden omvatten:

  • Installatie van nieuwe beeldschermen en projectoren: We hebben de bestaande audiovisuele apparatuur in de vergaderruimtes vervangen door hoogwaardige beeld- en projectorschermen en projectoren. Deze apparatuur is zorgvuldig geselecteerd om een optimale beeld- en geluidskwaliteit te garanderen.
  • Digital Signage: De digital signage in de lobby en op andere strategische plekken binnen het hotel is volledig vernieuwd. Deze schermen zijn nu uitgerust met gebruiksvriendelijke interfaces en bieden een flexibele manier om informatie en advertenties te presenteren.
  • Centrale Bediening: De bediening is zoals TSR AVN dit altijd doet; eenvoudig te bedienen, fraai ontworpen en centraal geplaatst. M slechts één druk op de knop verandert een ruimte in de gewenste settings. Deze custom made oplossing is volledig afgestemd op de specifieke wensen van Hotel Van der Valk.
  • Bediening van Zonwering: Ook de zonwering op het grote terras is geïntegreerd in het display van de lobby, dat daar door een medewerker kan worden bediend. Dit maakt het voor het personeel mogelijk om de zonwering gemakkelijk aan te passen, afhankelijk van de weersomstandigheden en de behoeften van de gasten.

Resultaat:

De implementatie van deze geavanceerde AV-oplossingen heeft de functionaliteit van de vergaderruimtes en de lobby aanzienlijk verbeterd. Gasten en medewerkers kunnen nu profiteren van een naadloze ervaring, waarbij alles eenvoudig te bedienen is via één centrale interface. Dit project weerspiegelt de toewijding van Van der Valk aan het bieden van hoogwaardige service en een moderne, professionele omgeving.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.