Windesheim Almere

Jaar: 2023

Sinds 2010 is Windesheim gevestigd in het hart van Almere en met ongeveer 5000 studenten verspreid over vier locaties, is het een van de belangrijkste onderwijsinstellingen van de gemeente. Op deze locaties verzorgen wij jaarlijks diverse livestreams en webinars, zowel voor als door studenten.

Het absolute hoogtepunt van het jaar is de start van het nieuwe studiejaar, die wordt gevierd met het Studentenfestival op de Esplanade in Almere. Dit evenement is uitgegroeid tot een volwaardig festival, compleet met een groot buitenpodium, spectaculaire special effects, een op maat gemaakt lichtplan en een krachtige line-array geluidsinstallatie. Hierdoor kunnen bekende acts, zoals Lucas & Steve, het publiek volledig in beweging brengen en zorgen voor een onvergetelijke start van het studiejaar.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.